Happy New Hair!

Hi guys! 

Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn eerste blog! 

Zoals jullie misschien al hebben gezien heb ik mijn haar geverfd naar de kleur rood😱.. 
Misschien zouden jullie denken waarom??
.. Blond haar is super mooi! Maar omdat ik vanmezelf best donker ben kwa haar kleur bleef ik continu verven & maar verven ommijn haar op de gewenste mooie matte kleur te houden, zo besloot ik al eerder om naar bruin te gaan.. (zie foto)& nog een keer eerder naar de kleur rood! Destijds vond ik de roze kleur al super mooi.. 
Maar wat een werk!! Als ik ging douche was alles rood,me bed was rood, echt alles! Heel besmettelijk! 

Toen besloot ik weer naar de kleur bruin te gaan. En als nog toch naar het oude vertrouwde blond.. De laatste week twijfelde ik zo erg over wat ik nu precies met me haar wilde.. dat ik besloot om toch naar de kapper te gaan. Eenmaal daar aangekomen.. ZENUWACHTIG like HELL!! Zo bleef ik continu maar denken zou ik het WEL doen of NIET 😱..Mijn vriend bleef ik maar bellen" wat moet ik nu doen?? Help".. totdat de kapster aankwam gelopen met de vraag "Mevrouw, wat kunnen we vandaag voor uw doen" .. ehmm. Ja daar kwam het antwoordt dus "ik wil rood!"
En daar begonnen we! Eerst zette ze mijn uitgroei in met een donkere kleur! Later volgde de kleur rood! Ik was zo bang dat het me zou misstaan! Na 2 keer de kleur intehebben gezet was het zover!
 Het werd uitgespoed en ik mocht terug naar de spiegel waar mijn haar werd geföhnd... En daar was het eind resultaat! Rood haar! 

Mijn eerste reactie was wel geschokt van blond naar rood is een groot verschil maar wat ben ik er blij mee! 
Ik moet het goed bijhouden omdat de kleur snel terugloopt! Hierdoor heb ik een kleur conditioner met rode kleurstof die ik aankan bregen mocht de kleur verwagen! En ik ben verplicht om het om de 2 weken in het begin bij te houden met een spoeling bij de kapper! 

Overweeg je dit ook? Denk er goed overna! Het kost wat tijd maar persoonlijk vind ik dat je er wat moois voor terug hebt! 

Als jullie nog vragen hebben laat het me weten! Ik zou ze  z.s.m beantwoorden & als jullie nog opmerkingen hebben schrijf het er gerust bij! 

Liefs, 
Mira❤️ 
Mira Soeteman - Bruin haar
Mira Soeteman-Rood haar

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Angeline (zondag, 24 juni 2018 20:33)

  Ziet er echt supermooi uit! Ik heb mijn haar ook eerst paars/rood gehad , nu weer terug naar blond maar twijfel ook erg om die kleur die jij hebt weer te nemen! T bijhouden is idd een heel werkje. Maar naar welke kapper ben jij gegaan? X

 • #2

  Mira (maandag, 25 juni 2018 02:01)

  Hee Angeline!

  Dankjewel! Wat een moeilijke keuze he steeds maar kiezen welke kleur je toch maar wilt hihi!
  Zelfde probleem als hier! Ik vind t ook zn gedoe om bij te houden maar vind het meer dan waard! Ik ben bij Brainwash in Dordrecht geweest!

  Succes met het uitzoeken van je nieuwe haar kleur hihi!

  Liefs,

  Mira�

 • #3

  corrine (vrijdag, 03 augustus 2018 11:09)

  Ik vind het prachtig!! Gaat je haar niet harstikke dood van al dat verven? Als ik dat zou doen hou ik niets over. Ik ben al jaren jaloers op jouw prachtige lange haar !